På Viby HF har vi tre klare mål:


1.  At du flytter dig fagligt


2. At du udvikler dig personligt


3. At du oplever et fællesskab

Vores udgangspunkt er dig og dine uddannelsesønsker.


Uanset om du allerede ved, hvad du vil bruge din HF eksamen til - eller du er i tvivl - har vi på Viby HF tilrettelagt et forløb, som passer til dine ønsker.


Korte forløb
På Viby HF læses fagene som korte, afgrænsede forløb. Kun dansk og engelsk strækker sig over 2 år.

Få fag pr. dag
På Viby HF tilrettelægger vi undervisningen, så du kun møder 4 fag pr. dag.
Vi ønsker, at du, i din forberedelse til den enkelte undervisningsdag, kan fokusere på få fag. Dette giver mulighed for, at du får rum og tid til grundig faglig forståelse og fordybelse.


Intelligente lektier
På Viby HF ønsker vi at lære dig at læse lektier. Du vil derfor lave en stor del af dine lektier på skolen, da det kræver øvelse og vejledning at blive god til at læse lektier på egen hånd.


Når du senere skal læse videre, skal du være trænet i at kunne læse lektier på egen hånd. Derfor vil du opleve, at du igennem din HF-uddannelse bliver introduceret til, hvordan du på egen hånd forbereder gradvist flere lektier og opgaver hjemmefra.


Lærerne vil dog altid gennemgå lektier til hjemmeforberedelse på klassen, således at du hjemme kan gå i gang med arbejdet målrettet og med overblik.

Kombiner elitesport og uddannelse på HF+.
HF+ er en ungdomsuddannelse, der giver dig chancen for at kombinere et liv med elitesport og en HF-uddannelse. Du kan kombinere sport med en ungdomsuddannelse på Viby Gymnasium på tre forskellige måder:


  • 3-årigt HF for Team Danmark-godkendte elever
  • 2-årigt HF for Team Danmark-godkendte elever
  • 2-årigt HF for ESAA-godkendte elever


Du kan optages både fra 9. og 10. klasse på HF+.

I linket til Adgangskortet på UddannelsesGuiden herunder kan du finde oplysninger om de uddannelser, som de forskellige studieretninger giver adgang til: